lauantai 16. toukokuuta 2009

Kevätpäivän viettoa


Tänään on ollut loistava ilma! Aamusta päätettiinkin sitten lähteä kartsalle. Torilla oli kirppis ja sinne tää mamma tietysti vonku :) Käytiin sitten muutama muukin lävite. Ja löytöjä tuli taas! Ekaluokkalaiselle yritin etsiä kesäkampetta. mutta eihän niitä löytynyt ko etsimässä oli. Muutenkin noita poikien kamppeita on aina vähempi myynnissä ko tyttöjen, ainakin siltä tuntuu :)

Keltaisen ihanan retro pöytäliinan löysin, täysin ehjä ja puhdas hintaan 1,50€. Ja nuo punaiset muovitörpöt, 4kpl kaikki yhteensä 2€! Niitä ei tarvinnut kauaa miettiä :) Kakkuvuoan ostin tuunattavaksi ja kukkakangasta askarteluun. Saunomisohjeet oli myös pakko ostaa saunan oveen! Kuka sitä ilman ohjeita osaa saunoa :) Ja Wilburi löysi myös tiensä meille. Juu, ja Kotilieden vuodelta -64 ostin myös. Kaiken kaikkiaan rahaa meni 7,20€. Että ei taaskaan paha! Sillä noita muovipurkkejakin on usein myynnissä hintaan 2€ / kpl.

Noihin Wilbureihin olen jostain kumman syystä hurahtanut. Kerran ostin kirpputorilta yhden miehelle, ko oli niin hauska teksti. Sen jälkeen niitä on tullut aina osteltua ja nyt niihin on keräilyvimma. Oikeasti ne on aika järkkyjä eikä sovi meiän kämppään ollenkaan, mutta hullulla on näköjään halvat huvit :D Kaikkia omituisuuksia sitä ihmiseen "tarttuukin". Nyt vaan olisi keksittävä miten ne saisi nätisti esille. Ja minne, koska eihän ne sovi minnekään :D :D :D

Nyt ulos nauttimaan ilmasta ja etsimään leppäkerttukiviä :)

Ei kommentteja: