sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Pihahommia

Koko viikonloppu on mennyt pihahommissa. Mutta mikäs siellä on ollessa ko ilmatkin suosivat :) Normaali hommista liukenin hieman ja päätin kokeilla risutöitä. Koskaan en ole aikaisemmin niitä tehnyt. Kiinnostanut ne ovat kyllä kovasti, samoin ko pajutyötkin. Pitäisi joskus ihan ajan kanssa perehtyä niihin. Blogeja olen selannut nyt paljon ja monella on tehtynä aivan uskomattoman hienoja töitä! Tää on muutenkin uskomaton tämä blogien maailma. Niin hirveästi löytyy kaikkea mielenkiintoista luettavaa ja katsottavaa. Ideoita olen saanut jo miljoonasti :)

Tein sitten tällaisen risusydämen. Ei ihan tullut sellainen ko ensiksi silmissäni näin, mutta eka työ ni menköön tuollaisena :D Risupallon tein myös. Pitkään pähkäilin miten sen saisi aikaiseksi. Sitten löysin kaapin uumenista metallilangasta tehdyn pallon, jonka päälle sitten risuja taiteilin. Toinen pallo löytyi myöhemmin, joten täytyy jonakin päivänä tehdä sekin valmiiksi asti :) Että tällaisia pihatöitä tuli tehtyä. Noista sydämistä mietin, että nehän ovat hirveen hauskoja lahjoja tai tuliaisia. Täytyy ruveta väkräämään lisää. On niin hauska, että melko vähällä vaivalla ja vähällä rahalla saa hienouksia aikaiseksi :)

3 kommenttia:

ANNI kirjoitti...

Ihanan pajusydämen olet väännellyt:) Minun on pitänyt viime syksystä asti tehdä kanssa sydän oveen pajusta, mutta miten se aina jääkin...

Maippi kirjoitti...

Helppo on tehdä :) Tuo on tehty ihan koivun risuista. Pitäisi tehdä muutama lisää.

maano kirjoitti...

kivoja piha askareita :)