sunnuntai 23. elokuuta 2009

Kynttiläkausi alkaa :)



Syksy tulee ja alkaa kynttilöiden poltto, ihanaa! Olenkin ihan hulluina kynttilöihin ja niitä on meillä paljon. Pitää vaan aina miettiä miten niitä poltella turvallisesti.
Teinkin sitten tuikkukuppeja peltipurkeista. Niitä kertyy paljon ja jemmaan olen niitä laittanut. Ei muuta ko reikiä kylkiin ja takan päälle :) Hyvin niissä näkyy kynttilät palavan.
Vanhan kakkuvuoan nostin myös esille ja siihen tuikkuja säilytykseen. Näin ovatten helposti ja mukavasti esillä. Ja toisesta kakkuvuoasta sai hyvän kynttilöiden alusen.








Kirppiskierrosta tein viikolla ja löytöjä tuli paljon :) Takan päällä olevat tarjottimet ja kupit ovat kaikki kirpputorilta. Tällä kertaa löysin mustan tarjottimen. Myös vuoat on kirppikseltä. Isojen kynttilöiden alla oleva armeijan laatikko on navettalöytö. Laatikoita löytyi kaiken kaikkiaan kolme. Yöpöytinä sitten muut.
Olohuoneeseen löydettiin uusi lamppu kirppikseltä. Mies ihastui jostain kumman syystä (yleensä ei innostu vastaavista) tuollaiseen pallolamppuun. Kierrettiinkin sitten monta kirppistä ennen kuin löytyi siisti ja sopuhintanen yksilö. Sopii niin hyvin meille!

Hyvää syksyn alkua ja polttakaa kynttilöitä varoen!! :)

Ei kommentteja: