sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Joulupukin asioilla :)













Blogin päivitys on ollut pannassa liian pitkään. Töiden takia tuntuu ettei mitään ehdi, vapaa-aika ja harrastukset kärsii :D

Joulupukin asioita on tullut tehtyä kovasti. Keskeneräistä olis vaikka millä mitalla ko vaan riittäisi aika tehdä valmiiksi :) Onneksi sentään välillä jotain valmistakin ilmaantuu.
Valkoiset Dorikset on tehty Kangaskasan ohjeella. Kaunis ja mukava ja helppo malli tehdä. Vaaleanpunaisten sukkien ohjeen olen joskus netistä tulostanut, mutten enää muista mistä. Kuvassa väri ei pääse oikeuksiinsa, eli on oikiasti kirkkaampi. Mukava malli tuokin.
Koululainen on pitkin hampain toiminut mulle kinttumallina. Ei ole nuo tyttöjen sukat mitään suosikkijuttuja :D

4 kommenttia:

Kangaskasa kirjoitti...

Kiitos kun kävit kertomassa Doriksista! Näyttävät hyvältä! Sulla on ihania verhoja!!! Lisäsin blogisi suosikkeihini :)

Maippi kirjoitti...

Kiitos vaan itsellesi! Meinasin muutamat muutkin sukat tuolla ohjeella tehdä. Myös äitini ja mummoni ihastuivat ohjeeseen ja annoin sen heillekin. Että mein perheen lähipiiri saa nauttia Doriksista oikein urakalla :)

famu kirjoitti...

Kiitos Maippi käynnistäsi blogissani.Oli kiva löytää uusi nimi.-Tulin vastavierailulle ja selasin samalla istumalla kaikki sivusi.-Oi,kuinka kauniita sukkia olet tikutellut nyt viimeksi.Muutakin mukavaa sivuiltasi löytyi!

Marika kirjoitti...

Hienoja sukkia!