torstai 21. tammikuuta 2010

Ostoksilla


Eilen käytiin Korialla ostoksilla. Tarjouksia oli vaikka mitä! Valinnan vaikeus meinasi iskeä. Kiersin putiikin varmaan miljoona kertaa lävite :)

Mukaan tarttui ruskeaa Puro Batikia. Tästä meinasin koululaiselle Eemeli-lätsää kesäksi. Hyväksyi koululainen onneksi värin, vaikka mukana valikoimassa ei ollutkaan.
Tico ticosta meinasin sukat itselleni. Tarvitsen juuri sellaiset ihanat, ohkaset, lämpimät sukat :) Valinnan vaikeus tuli väreissä, mutta päädyin lopulta tuohon violetti-voittoiseen. Kaiken ei aina tarvitse olla pinkkiä tai keltaista :D
Wool oli tarjouksessa, joten sitä otin jos vaikka lähipiirin pienille tossuja tekisi.
Pretty Babystä meinasin nutun ystävän maaliskuussa syntyvälle vauvalle. Vauvan sukupuolikin on jo tiedossa, joten värin valinta oli helppoa :)
Ja tuota ihanan keltaista Isoveljeä hamstrasin. Aiemminkin olen sitä jo ostanut ja nyt olen sitä kaikkialta etsinyt. Viimein sitten löysin. Alkoi vaan harmittamaan, että ostin sitä niin vähän. Täytyy varmaan käydä hakemassa lisää. Tietoa ei kyllä ole mitä siitä tekisin, mutta tuo väri on niiiiiin täydellinen!! Ja en ymmärrä, se kuuluu poistoväreihin!! Siis noin täydellinen väri! Eli täytyy todella käydä hamstraamassa lisää :D

Nyt ei sitten muuta ko malleja etsimään ja lankoja kuluttamaan :)





1 kommentti:

kurnaus kirjoitti...

hihih!

Itsekin ostin Flip Flop lankaa.
Se on niin isoa, että tulee äkkiä valmiiksi. :D