tiistai 22. kesäkuuta 2010

Kesäsukkia :)


Sain ko sainkin nämä Juhannukseksi valmiiksi :) Mummo oli löytänyt tuota lankaa jostakin tarjouksesta ja tykästyin siihen valtavasti. Värien kirkkaus houkutti, vaikka en niin tuosta sinisestä välitä. Mummo sitten hommasi mullekin muutaman kerän. Malli on Onerva nimeltään, joka löytyy Taito-lehden sivuilta. Mukava malli neuloa, tosin pääsisi oikeuksiinsa varmaan paremmin yksivärisen langan kanssa. Paljon opin uutta näitä neuloessa. Nirkkoreunan, pyöreän sileän kantapään ja uudenmoisen kärjen teon. Kyllä nyt kelpaa kesällä saunan jälkeen vetää kesäsukat jalkaan :)

Äidiltä sain synttärilahjaksi nämä kesäsukat :) Tykkään kovasti tästä Nallen kukkakedon vihreästä, joten sukat sattuivat nappiin. Jotenkin on niin kamalan raikas ja kesäinen tuo vihreä. Jostain kumman syystä olen muutenki alkanut tykästymään vihreään väriin, vaikka aiemmin en ole siitä juurikaan välittänyt. Itsekin hommasin tätä lankaa muutaman kerän. Jos alkaisi jo näin kesäkuumalla pukinkonttia täyttämään :D


8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Villasukat on kyllä ehdottomia myös kesällä!
Pakko laittaa tämä, kun tuli mieleen tuosta sun pukinkontti-jutusta:
http://mummo.sarjakuvablogit.com/files/2009/07/mummo_kutoo.jpg
=))

Susku

Maippi kirjoitti...

Hehheh, mummo on hauska :D

Kesäsukat on testattu ja hyvät on! Sopivan lörpöt ja ei yhtään kuumat :)

tahja kirjoitti...

Toiset ne laittaa kesäkukkia, mutta Maippi laittaa kesäsukkia. Mulla on meneillään yks ikuisuusliiviprojekti, josta tulee hieno, kunhan se joskus valmistuu. Jämälangoista, jokaisen kerroksen jälkeen vaihtuu väri. Tuskallisen hidasta tehdä.

Kangaskasa kirjoitti...

Juu, kyllä sukkia pitää kesälläkin käyttää sekä neuloa :) Kauniita nuo sukkasi! Onervia en olekaan neulonut koskaan.

MysteryKnitter kirjoitti...

Nätit nuo sateenkaaren värit sisältävät sukat.

Maippi kirjoitti...

Villasukat on kyllä ehdottomat oli vuodenaika mikä hyvänsä :) Nyt vaan helteillä ei ole oikein jaksanut neuloa :P

Laura Romo kirjoitti...

Voisit opettaa mulle ton kantapään teon! Viimeks seiskalla oon sen joutunu väkisin vääntämään, enkä nyt enää osaa vaikka hirvee hinku olis neuloa sukkia! Löysin Sokokselta niin ihanaa 100%alpakka-lankaa, että oli pakko ostaa pari kerää ja alkaa väkästää pikkuruisia tumppuja - ja pitäishän niille olla sukat pariksi. Itellekin olis kiva tehä sukkia, kun vaan osais... eikä se varmaan edes oo mitään ylitsepääsemättömän vaikeeta.

Oliskohan netissä jotain hyvää kantapääohjetta...?

Maippi kirjoitti...

www.kaspaikka.fi, muistaakseni se on noin, sieltä löytyy hyvät ohjeet kantapään tekoon. Kyllä sää opit, mäkin opin :)