maanantai 6. syyskuuta 2010

Kirppistelyä pitkästä aikaa!

Tänään kävin pitkästä aikaa oikein perusteellisen kirppiskierroksen. Viime kerrasta on aikaa aivan järjettömästi. Mihin kaikki aika häviää? Mitään kivoja juttuja en ole ehtinyt tekemään aikoihin ja tuntuu välistä ettei ehdi oikein niitä tähellisiäkään.
Oikeastaan kyllä tiedän mihin meidän aika viime aikoina on hävinnyt :) Talonäyttöihin! Niissä ollaan juostu ko heikkopäiset :P Mutta nyt on verkot vesillä ja saalistakin ehkä on, eli peukut pystyyn!!


Tänään löysin koululaiselle vaatetta jopa jo talveksikin! Ja itsellekin löysin vaatetta, mikä on harvinaista, sillä en ole normikokoa :P Ja uudelle pienelle kummipojallekin löytyi ihanuuksia. Nämä lasit ostin kaikki neljä kappaletta yhdellä eurolla! Meillä on muistaakseni mökillä samanmoiset, siksi niihin kiinnitinkin huomiota. Lupasin kyllä miehelle etten astioita osta, koska kohta saattaa joutua muuttamaan ja pakkaamaan ja jne, mutta eihän näitä voinut jättää :)

Höh, huomasin, että mun laskuri on lopettanut toimintansa! Kökkö juttu, nyt pitäisi osata uusi tehdä :D Mistä kautta te olette laskurinne löytäneet?

Hyvää alkavaa syksyä kaikille! Minä jatkan jännitystä :)


2 kommenttia:

Laura Romo kirjoitti...

Serkku hyvä, kelpaisko hotelliyö kahdelle vapaavalintaisessa (Suomen) Scandic-hotellissa aamiaisineen? Jos joo, niin käyhän kuule ihmeessä osallistumassa arvontaan miun blogissa!

26.9. klo 18 asti on aikaa osallistua! Kipikipi! :)

Maippi kirjoitti...

Kävin kävin :) Ja hirvven hyvät perustelut laitoin ja alkoi ihan hirvittää :D