tiistai 21. heinäkuuta 2009

Mökkisaalista

Mökiltä löytyy hurjasti aarteita :) Tällä kertaa kotiin eksyi nuo oranssit, vanhat marjakopat. Aivan ihanat!! Kunto ei mikään mainio, mutta eihän sen vanhoissa tarvitse ollakaan. Isompi koppa pääsi makuuhuoneeseen tuon laatikon päälle lehtikopaksi. Pienempi taasen kuistille kynttilöiden säilytyskopaksi.

Puulaatikon toin jo alkukesästä kotiin. Paikka sille löytyi vasta nyt. On kuulema mummoni vanhempien perua, muuttolaatikkona ollut heillä aikoinaan. Nyt toimii lankojen säilytyspaikkana. Mies huokaisi helpotuksesta ko langat on viimeinkin kunnolla säilössä eikä kasoina pitkin taloa :)

3 kommenttia:

kurnaus kirjoitti...

Ostin tuossa vapaavalinnasta sellaisen isomman kokoisen rahin. Ajattelin heti, että ompas hieno kori. Nyt kaikki langat on siinä kivasti sulassa sovussa. :) "sopu tilaa antaa" :D

Maippi kirjoitti...

Kyllä tuo helpottaa kovasti omaakin olemista eikä vaan pelkästään miehen :D Mukava että kerrankin löytää tarvitsemansa ilman että täytyy joka kaappia ja kätköä käydä lävite :)

jina kirjoitti...

Voih, onpas ihana lankojen säilytyslaatikko! Ja nuo kopat ovat suloisia :) Pitäiskin hommata joku tuon tyylinen kynttilöiden säilytykseen.