tiistai 4. elokuuta 2009

Huovutusta

Ensimmäistä kertaa elämässäni tutustuin huopaseen. Netissä ( taisi olla Novitan sivuilla) koululaisen ( tällä hetkellä tietysti kesälomalainen :) kanssa nähtiin tossujen kuva ja hän sitten pyysi että tekisin hälle sellaiset. Langat hän valitsi itse.
Ensin tein vihreät huopaselle tarkoitetulla ohjeella ja koululaisen kokoa ja eivät todellakaan mahtuneet jalkaan! Sitten vaihtuikin jo värivalinnat, eli seuraavat tehtiin kelta-vihreät. Nämä mahtuvat onneksi jalkaan :) Tossuista ei tullut ihan niin nätin muotoiset ko olisin halunnut, mutta ehkä harjotus tekee mestarin.
Neulahuovutuksella tein sitten hämähäkit, tämäkin koululaisen toive. Uusi tuttavuus tämä neulahuovutus myös. Märkähuovutuksena on tullut tehtyä vaikka mitä, mutta nyt vasta neulan kanssa. Ja sormet on niin reikiä täynnä :D

Vihreät tossut ajattelin laittaa ystävän pojalle joulupukin konttiin, ni eivät mene hukkaan. Jos niihinkin vaikka koristeita tekisi, kohan sormet paranee :D

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Mainiot tossut :) Noi vois olla Pop meidänkin poikain keskuudessa.
Kuulin työkaveriltani, joka oli luonasi virkkuukoulussa käynyt, että olet tehnyt hienot pääkalloverhot. Niistä toivoin näkeväni vilauksen... Mutta kaikkea muuta mukavaa kylläkin. :)

Maippi kirjoitti...

Juu, virkkuukoulua pidettiin :D
Pääkalloverhot on vielä kesken, mutta pistän kyllä kuvaa tänne koha ovat valmiit. Niistä tulee komiat :D

Tossujen ohje löytyy Novitan sivuilta. Oli nopeat ja helpot tehdä.

kurnaus kirjoitti...

Kokeilin joskus kanssa huovutusta. Piti tulla lapaset, mutta niistä tulikin uunia varten lapaset, jolla saa kivasti uunista pois paistokset. :)

Onnea muuten työpaikasta! :D